Nytår med smæk på 🥳 fabrikken banker igen døren op til et brag af en nytårsfest! 

Det åbne rum bliver festligt pyntet og dækket op til gode timer i skønt selskab 🥰 
Vi starter kl 17, hvor man klæder om efter dresscode, og gør gerne lidt ekstra, det er jo nytår ✨
Så sætter vi os til bords med lækker mad
 
OBS hvis du har købt billet UDEN spisning, er der adgang fra kl. 20 
 
og menuen kommer her: 
 
Nytårsmenu 2025
Forret
Vores rejecocktail serveres på fad bestående af en salatbund med rejer fra Grønland og halehængt laks fra Hanstholm.
Gratineret med krebsehaler og pyntet.
Gourmetbrød og den klassiske rejecocktaildressing.
Hovedret
Slagterens helstegte oksemørbrad fra dansk kødkvæg, svøbt i spansk sortfodsskinke.
Ristede krydderkartofler.
Delikatessens bagte rodfrugter og glaserede perleløg.
Hjemmelavet madagaskar-pebersauce.

Dessert
Tiramisù – klassisk italiensk dessert lavet efter gammel opskrift med alle de gode specialiteter, der kendetegner denne dessert.
Kokken fremhæver især:
Ladyfingers vendt i god kaffe, mascarponecreme og marsala (sød portvin),
samt pynt og et gavmildt drys kakao.
 
 
og drikke 😃 ønsker man spiritus, ud over øl og vin, så medbringes dette selv, men der appelleres til at man ikke drikker sig i hegnet 🤩 øl, vin og sodavand købes til vanlige priser i baren ❤️
Vi påtænker at kongens nytårstale ses på projektoren ( i år er der styr på det 😇 ) 
Efter maden er der mulighed for leg og hygge, er stemningen til det, vil der være mulighed for at deltage i fælles leg. 
Kl 24 serveres der bobler og kransekage, samt snacks til den lille sult 😎
Hele herligheden fåes for 385 kr plus evt dags billet 🎫 
Vi ser frem til en skøn start på 2026 i godt selskab 🖤
Ses vi? 
Dann, Annika og Pia